Info


Hej. Velkommen til min webshop. Jeg er kunstner, freelance illustrator, møbelsnedker og arkitektstuderende. Herinde sælger jeg giclée prints, linoleumstryk, blåtryk og indimellem originale illustrationer m.m. Du kan se mit portfolio og læse mere om mig på min hjemmeside. Eller find mig på instagram. Tak fordi du kiggede forbi! 

Send mig en mail, hvis du har nogen spørgsmål eller specialbestillinger mht. mål, originale værker etc.

Buyers outside Denmark: please contact me if you want to buy.


Handelsbetingelser, betaling og forsendelse

Jeg modtager de fleste betalingskort via Stripe. Du kan også betale via Apple Pay og PayPal. Hvis du vil købe via MobilePay eller bankoverførsel, så send mig en besked, og vi aftaler nærmere.

Jeg sender pakker med DAO eller PostDanmark. Forsendelse er sat til en fast pris på 50 kr. i Danmark. 

Der er gratis fragt ved køb af minimum 2 prints, hvis du skriver koden "freeshipping" 

Ordrer sendes som udgangspunkt inden for 1-3 hverdage.

Du er også velkommen til at hente og betale direkte hos mig i Roskilde - aftal nærmere via e-mail


Returnering og fortrydelseret

Hvis der opstår problemer under forsendelsen, erstatter jeg selvfølgelig de pågældende prints, så længe de er på lager. Bare send en mail med billeder og beskrivelse af skaden.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give mig besked, hvis du ønsker at fortryde dit køb på - send mail eller skriv til mig via min kontaktformularså aftaler vi nærmere mht. adresse og tilbagebetaling.

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du betaler selv for fragt i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det anbefales at sende din returpakke i medsendte emballage og med følgenummer, for at sikre at den ikke går tabt.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 


Persondatapolitik

For at købe på webshoppen, har jeg brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres via Big Cartels platform og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed sendes via min kontaktformular.